Svensk inkasso

EDCA Sweden har 20 års erfarenhet av inhemsk inkasso och vi hjälper Er gärna med era utestående fordringar i Sverige. Vårt arbete sker alltid i enlighet med god inkassosed och vi är alltid noga med att agera som Er förlängda arm med hög servicenivå och ett personligt bemötande.
Har Ni frågor kring Era utestående fordringar och behöver någon att bolla Era tankar med är Ni välkomna att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal med någon av våra kunniga handläggare.

Internationell inkasso

Har Ni kunder utanför Sveriges gränser? Vi följer gärna med Er som en säkerhet om Era kunder skulle få problem att betala sina fakturor i tid. Genom vårt internationella nätverk finns vi representerade i Europas alla länder samt i USA och Canada.
Har Ni fått problem med att få betalt för Era fordringar utomlands eller kommer Ni att börja exportera till ett nytt land och vill känna Er trygga med att veta att det finns hjälp att få på plats om problem skulle uppstå? Hör av Er till oss så ger vi Er mer information.

Utbildning och rådgivning

Vi tycker att det är fantastiskt roligt att vara ute bland våra kunder och tala om de saker vi kan bäst. Med vår mångåriga erfarenhet har vi mycket kunskap som vi gärna delar med oss av. Det kan bland annat handla om att våra kunder behöver vår hjälp med att upprätta goda betalrutiner eller är i behov av nya sätt att se på fakturahantering och kreditgivning. Det kan även vara så att våra kunder är på väg ut på den internationella marknaden och är i behov av information om inkassorutiner och lagstiftning i de länder man ska börja arbeta.
Vi anpassar gärna våra föreläsningar efter just Era behov så tveka inte att höra av Er om Ni vill få mer information om vad vi kan bidra med. I arbetsrättsfrågor samarbetar vi med Veronica Molander www.veronicamolander.se