EDCA Sweden AB

Vi har över 25 års erfarenhet av indrivning i Sverige. EDCA Sweden arbetar framför allt business to business (B2B). Vi älskar utmaningar och räds inte mer avancerad inkassohandläggning. Där andra inkassobolag väljer att avsluta eller skicka ärendet vidare till Kronofogden kavlar vi upp ärmarna och antar utmaningen. Vi vet att en god, personlig dialog med Er kund är A och O för lyckad indrivning och vi är måna om att alltid agera korrekt som varande er förlängda arm. 

Nätverket European Debt Collection Alliance

EDCA Sweden är nätverkets grundare och dess svenska ombud. År 2005 bildade vi på uppdrag av ESF-rådet det europeiska nätverket European Debt Collection Alliance och utökade därigenom vår verksamhet i Sverige.  Vi är mycket stolta och glada över att kunna erbjuda våra kunder en lika effektiv som kvalitativ och rättssäker handläggning var än i Sverige indrivningen sker. 

Har du frågor och funderingar kring indrivning av fordringar i Sverige är du hjärtligt välkommen att kontakta någon av våra handläggare, på telefon 010-209 85 20 eller  info@edca.se,  för mer information.

Mål och vision

Vi vill vara det bästa internationella inkassobolaget i Sverige med endast de bästa och mest beprövade ombuden som samarbetspartners. Vi siktar på intet sätt efter att bli störst, utan att bli bäst på det vi gör och att alltid hålla högsta möjliga servicegrad gentemot våra kunder. Kvalitet framför kvantitet i alla lägen.